fbpx

Kuhamo s Klemnom

Sem Klemen Skubic – kreativen, inovativen in strasten kuhar kot tudi ljubitelj dobrega craft piva. Med izobraževanjem na Srednji gostinski šoli Ljubljana in kasneje na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled, sem preko obvezne prakse in rednega dela pridobival bogate izkušnje v najboljših slovenskih restavracijah, kjer so me vodili znani kuharski šefi kot sta Igor Jagodic in Bine Volčič. Znanje sem pridobival tudi pod mentorstvom Boštjana Trstenjaka, ki vodi restavracijo Cubo.


Poleg dela v kuhinji me zares veseli tudi interakcija z gosti. Pričel sem razmišljati, kako ti dve področji najboljše združiti. Kako bi lahko kot kuhar osrečil ljudi s svojo kulinariko, jim olajšal organizacijo praznovanj ter hkrati z njimi ohranil pristen stik? Tako se je rodil projekt Kulinaričnih doživetij na vašem domu. Več o projektu si lahko preberete TUKAJ.


Za popolno kulinarično doživetje je poleg hrane pomembna tudi pijača. Vrhunsko craft pivo je lahko odličen dodatek in pika na i še tako dovršeni jedi. V rubriki “Kuhamo s Klemnom” boste tako našli enostavne in preproste recepture, povezane s pivom.

Pa dober tek!