fbpx

Kje bo teklo junija?

Kje bo teklo, je nova rubrika portala CraftUnity. V članku preberite kateri dogodki se bodo odvijali na domači pivovarski sceni v mesecu juniju.
Kje bo teklo, je nova rubrika portala CraftUnity. V članku preberite kateri dogodki se bodo odvijali na domači pivovarski sceni v mesecu juniju.

Kje bo teklo je rubrika portala CraftUnity, kjer mesečno objavljamo prihajajoče dogodke v tekočem mesecu, ki se bodo odvijali na domači pivovarski sceni. V mesecu juniju tako lahko pričakujete spodaj naštete dogodke.

PIVO IN BURGER – pod kozólcem, 2. junij

Najbolj slastni burgerji prihajajo v Arjo vas, pod Clefov kozolec!

V četrtek in petek, 2. 6 in 3. 6., pod kozolcem združujeta moči savinjska craft pivovarna Clef Brewery in Fudi Street Food. V Arji vasi (19) bo začelo dišati po domačem in hmeljenem od 16.00 dalje.

???? ?????? ????
Fudi Street Food se je na savinjskem oveljavila kot najboljša sodobna ulična postojanka, kjer strežejo gurmanske burgerje iz 100% slovenske govedine, domač krompirček in ostale ulične dobrote iz lokalnih sestavin.

???? ???????
Clef Brewery je craft pivovarna v Arji vasi, sredi prostranih nasadov hmelja, kjer se prepletajo tradicija, pivo in glasba – vsakemu Clefovemu pivu je navdih legendarna slovenska glasbena skupina.

Več informacij lahko pridobite tukaj.

Tap Takeover: Dry & Bitter + Tektonik, 2. junij

V sklopu živahnega ???? bomo v četrtek, 2. junija od 17h dalje v pivotoču ???????? prijateljsko gostili Dance in danke schoen – suhogrenko pivovarno ??? & ??????.

Njihov takolepoimenovani ??? ???????? bo takrat gladko stekel iz petih različnih pip, še pred tem pa bomo v Tektoniku že dopoldan skupaj z ekipo DRY & BITTER v živo zvarili tudi novo kolaborantsko pivo – ?????? ????. Več si lahko preberete tukaj.

Ljubljana Kraft Beer Week 2022, 1-5. junij

Od 1-5. junija bo potekal premierni Ljubljana Kraft Beer Week. Glavni dogodek bo potekal 4. junija v Festivalni dvorani v Ljubljani. Različni dogodki bodo potekali po celotni Ljubljani, na glavnem dogodku pa se bodo zbrale različne domače in tuje pivovarne. Število vstopnic je omejeno. Več informacij lahko pridobite tukaj.

Tour the Brew, 3. junij

Kraft pivovarna Tektonik odpira svoja vrata in vabi na vodene oglede. Izvedeli boste vse, kar vas zanima o pivu in njegovi proizvodnji. Ne bo vam treba daleč, vse bo pri roki. Zabavno, poučno in prav nič žejno doživetje bo.

Ogledi so lahko vodeni v slovenskem, angleškem, italijanskem ali španskem jeziku.
Vsak petek ob 14.30, 16.00, 17.30, 19.00 in 20.30. Več informacij lahko pridobite tukaj.

Advocatus pivovarna na Historialu, 4. junij

V okviru festivala HISTORIAL bo na plac na voljo degustacija našega piva. 

Vabljeni na pokušino na našo stojnico in na ogled zelo zanimivega programa in spremljevalnih dogodkov! Več o dogodku si lahko preberete tukaj.

Dan piva in kulinarike 2022, 18. junij

Tradicionalni dan uživanja v kraft pivu in odlični kulinariki v idiličnem okolju Ribniškega Gradu. Dogodek bo letos potekal že četrtič.

Poleg odličnega kraft piva in kulinarike bo v sklopu Županov dan v ribniškem gradu potekala cela vrsta dogodkov, ki bodo za cel dan zaposlili celo družino.

Ker bo tudi letos začetek ob 11h je to idealna priložnost, da z družino že za kosilo pridete in uživate v kulinaričnih dobrotah.

Junijski trk, 25. junij

Trki so namenjeni druženju domačih pivovarjev in pivovarjev. Spijemo kakšno pivo pivovarne, ki gosti trk ob enem pa je ideja, da prinesemo svoje domače zvarke na pokušnjo, ob tem pa stečejo konkretne debate. Želja je, da se lokacija vsakokrat menja in tako spoznavamo tudi celotno craft sceno.

Dogodek bo potekal 28. 5. 2022, lokacijo pa sporočimo naknadno. Spremljajte portal CraftUnity da ne zamudite objave lokacije. Več o Trkih si lahko preberete tukaj.