fbpx

NOVO: Edinstven portal za vse ljubitelje piva

CraftUnity - nov portal za vse prave ljubitelje piva.
CraftUnity - nov portal za vse prave ljubitelje piva.

CraftUnity je nastal pod okriljem podjetja LH Trade, ki je z različnimi domačimi in tujimi strokovnjaki, poslovnimi partnerji, društvi, izobraževalnimi ustanovami, zavodi in ostalimi organizacijami postavilo portal za vse ljubitelje piva. 

Vizija portala je postati stična točka za vse ljubitelje piva, ter ponuditi znanje kot tudi različne zabavne in zanimive vsebine. Rubrika “Novice” ti bo pomagala, da boš ostal na “tekočem” in izvedel veliko novosti iz domačega in mednarodnega prostora, veselimo pa se tudi sodelovanja, debat, druženja, dogodkov, kuh, učenja in vsega kar bomo doživeli skupaj.

Portal je razdeljen na 6 osnovnih rubrik:

CRAFTUNITY – Rubrika povezuje pregled domačih in tujih dogodkov, izobraževanj in pivovarskih organizacij. Poleg tega v rubriki najdete tudi zanimive prispevke “Na obisku”, kjer bomo mesečno pripravili zanimivo reportažo v obliki video intervjuja. Obiskovali bomo pivovarne ter ostale pomembne institucije povezane s pivovarstvom. Za vse, ki imate radi odprto diskusijo, smo pripravili tudi CraftUnity forum, namenjen vsem vprašanjem in tematikam povezanim s pivovarstvom. Bolšji trg pa je idealen način za prodajo kosov opreme ali pripomočkov, ki jih ne potrebujete več.

HOMEBREWING – Da bo varjenje piva enostavnejše in zabavnejše, smo zate pripravili različne pripomočke in orodja (kalkulatorji, etikete, poročila o kuhi,..). Poskrbeli pa smo tudi za nekaj preverjenih receptur.

KNJIŽNICA ZNANJA – Knjižnica znanja ti ponuja teoretične osnove, praktične rešitve, pa tudi učenje na pogladi izkušenj drugih. Če se s kuho srečuješ prvič, predlagamo da si naprej ogledaš rubriko ZA ZAČETNIKE, kjer se boš spoznal tudi s terminologijo, ki ti bo olajšala sledenje besedilom na portalu. V rubriki POLICA IZKUŠENJ bomo različni pivovarji predstavili svoje izkušnje iz področja domačega in craft varjenja piva. V rubriki POLICA REŠITEV bomo ponudili rešitve pogosto zastavljenih vprašanj iz sveta (domačega) pivovarstva. V rubriki POLICA ZNANJA pa bomo predstavili teoretični a z nekaj izkušnjami podprt prikaz znanja na področju varjenja (domačega) piva.

KAM NA PIVO – Da ti olajšamo pot do odličnega craft piva, smo pripravili zemljevid slovenskih craft pivovarn, trgovin s craft pivom, lokalov z vsaj nekoliko boljšim izborom craft piv ter lokacij s posebnimi pivskimi doživetji.  

PIVO IN HRANA – V rubriki pivo in hrana so na voljo različne kombinacije hrane in piva, podrobnosti degustacije in serviranja piva, v posebni rubriki “Kuhamo s Klemnom” pa nas bo profesionalni kuhar seznanil z recepti in načini priprave hrane narejene iz piva in različnimi s pivom povezanimi sestavinami.

TRGOVINA – Za vse, ki iščete kakovostne surovine ali opremo, je trgovina LH Trade pravi naslov.