fbpx

DOMAČA SCENA: Neusahljiva moč festivalov

Tokratno rubriko smo si zamislili nekoliko drugače. Skozi več galerij, bomo poizkušali pričarati utrip nekaterih festivalov in aktivnosti craft pivovarjev na različnih dogodkih. Pred nami je še veliko vročih poletnih dni in verjamemo, da bo vsak lahko prišel na svoj račun.

KAMNAPIR

Festival v Kamniku je potekal pretekli vikend. Prisotne so bile vse lokalne pivovarne (Pivovarna Mali grad, Domača pivovarna Menin’c, Maister Brewery, Barut Brewing & Blending) kot tudi nekatere druge slovenske craft pivovarne (Green Gold, Pivovarna HopsBrew, Thirstey River Brewing).

ROOSTER

Pri Roosterju so letos zelo aktivni. Udeležili so se več dogodkov, festivalov in praznovanj. Za pokušino nekaj slik v nadaljevanju.

LKBW (Ljubljana Kraft Beer Week)

Festival poln “kolebov” in piv iz cele evrope. Vsekakor preveliko število udeležencev, da bi lahko našteli vse. Dogodek, za katerega gotovo upamo, da bo postal stalnica.

UTRINKI RAZLIČNIH FESTIVALOV IN DOGODKOV

Na različnih festivalih (Festival piva Krško, Savinja Beer Fest, ..) in dogodkih v lastni organizaciji (Stražarnica, Beer Blues & BBQ, ..) so se predstavile različne pivovarne kot so Pivovarna APE, Pivovarna Zajc, Maister Brewery, Pivovarna Loo-blah-nah, Pivovarna Brewwood, Pivovarna Kralj…