fbpx
Festival Pivo in cvetje 2013, prvi dan, 11 July 2013, Lasko

Kje bo teklo julija?

Kje bo teklo je rubrika portala CraftUnity, kjer mesečno objavljamo prihajajoče dogodke v tekočem mesecu, ki se bodo odvijali na domači pivovarski sceni. V mesecu juliju tako lahko pričakujete spodaj naštete dogodke.

Tektonikovi zvarki s poudarki, 30. junij

Vabljeni na predstavitev in pokušino novega operetnega zvarka: FAT LADY (Citra in Ekuanot) Very Hazy Pale Ale.

Ni konec, dokler zajetna gospa še poje. Korpulentno, bogato gostljato in sočno pivo, ki zna dolgo peti.


Svečana premiera se zgodi v četrtek, 30. junija od 17.00 dalje na Likozarjevi 1.
Več o dogodku si lahko preberete tukaj.

KUL petek in Kam na nik per, 1. julij

Prvi letošnji KUL petek se bo zgodil 1.7.2022 ob 18.00 na Glavnem trgu v centru Kamnika.

Kulinarična prireditev v Kamniku Kul petek vas ob koncertih z živo glasbo tudi to poletje vabi na sveži zrak, okusne zalogajčke hrane ter lokalna piva in ostale dobrote. Več informacij najdete tukaj.

Time Brewery Pivo & Swing, 1. julij

Petek, 1. julija, bodo pri Time Brewery večer na letni terasi popestrili s plesom, saj vabijo plesalke in plesalce swinga.

Pravijo, da so na polno za akcijo in da se bo za plesni večer razvedelo po celi dravski dolini ter širšem okolišu, tudi čez severno mejo. Del letne terase bomo spremenili v plesišče in, ko bo sonce zahajalo za hribček ter ko bo zapihal vetrič, se bo razživelo dogajanje. K temu še dodamo pivo, vse druge popularne in aktualne mešanice pijač, »a la carte« ponudbo za večerje z dodatkom prijetnosti poletnega večera. Več o dogodku si lahko preberete tukaj.

PIVO IN BURGER – pod kozólcem, čez celoten julij

Najbolj slastni burgerji prihajajo v Arjo vas, pod Clefov kozolec!

Vsak četrtek in petek v juliju pod kozolcem združujeta moči savinjska craft pivovarna Clef Brewery in Fudi Street Food. V Arji vasi (19) bo začelo dišati po domačem in hmeljenem od 16.00 dalje.

???? ?????? ????
Fudi Street Food se je na savinjskem oveljavila kot najboljša sodobna ulična postojanka, kjer strežejo gurmanske burgerje iz 100% slovenske govedine, domač krompirček in ostale ulične dobrote iz lokalnih sestavin.

???? ???????
Clef Brewery je craft pivovarna v Arji vasi, sredi prostranih nasadov hmelja, kjer se prepletajo tradicija, pivo in glasba – vsakemu Clefovemu pivu je navdih legendarna slovenska glasbena skupina.

Več informacij lahko pridobite tukaj.

Pivo in cvetje, 15.-17. julij

Pivo in cvetje je največji in hkrati najstarejši turistični dogodek z neprekinjeno zgodovino v Sloveniji.

Vsako leto zvarijo sveže pivo, vsako leto zraste novo cvetje in vsako leto se utrne kakšna nova ideja, kako Laško pokazati v novi luči.

Več o dogodku si lahko preberete tukaj.