fbpx
Vir: BrauBeviale

Poročilo: BrauBeviale 2023

BrauBeviale 2023 v Nürnbergu se lahko pohvali s tremi uspešnimi dnevi. S četrtkovim zadnjim dnem se je vodilni evropski sejem za pivovarsko in pijačno industrijo vrnil na pota uspeha po štiriletnem premoru. Rolf Keller, direktor organizatorja YONTEX, je ustrezno zadovoljen: “Z močnim povpraševanjem obiskovalcev iz več kot 120 držav in iz vseh sektorjev pijačne industrije je naš tridnevni dogodek ponovno dosegel visoke ocene: Tehnične izmenjave med strokovnjaki, široka paleta razstavljavcev in strokovne teme v spremljevalnem programu so bile izjemno dobro sprejete med obiskovalci. BrauBeviale je še enkrat potrdil svoj položaj v industriji, ko gre za zagotavljanje odgovorov na aktualne izzive.”

Vir: BrauBeviale

Dobro obiskane dvorane in intenzivne, visokokakovostne razprave so bile glavne ugotovitve za mnoge razstavljavce: ključne teme so vključevale varčevanje z energijo v proizvodnem procesu, nove sisteme polnjenja in optimizacijo učinkovitosti s povečano avtomatizacijo. Poleg tega so razstavljavci odgovarjali na zahteve evropske zakonodaje o embalaži ter pokazali ozaveščenost o potrebi po doslednem usklajevanju proizvodnih procesov s kriteriji trajnosti.

Z dodatnim posebnim področjem “Obdelava grozdja in upravljanje kleti” je BrauBeviale 2023 stopil na nova tla. Razstavljavci so tam lahko predstavili svoje izdelke posebej za vinsko industrijo. To je bil nov prostor, kjer so vinogradniki lahko izvedeli o rešitvah za svoje specifične dejavnosti.

Dobro uveljavljen in široko zasnovan program BrauBeviale Forum je ponovno predstavil širok nabor idej, od zagotavljanja surovin v luči podnebnih sprememb do primerov najboljših praks pri trženju.

Ekipa CraftUnity je prav tako obiskala in dodobra izkoristila sejemsko dogajanje. Naši cilji so bili predvsem zagotoviti nove partnerje in dobavitelje, preko katerih bomo obogateli našo ponudbo tako surovin kot tudi opreme.

Obiskali smo tudi obstoječe partnerje, navezali oddatne stike in sklenili dogovore, preko katerih bomo našim strankam lahko tudi v prihodnje zagotavljali visokokakovostne izdelke.