fbpx

Nejc Nekrep: od slaščičarja do pivovarja

Nejc Nekrep se predstavi.
Nejc Nekrep se predstavi.

Nekaj malega o meni. Rojen v Kranju, doma iz Domžal, vendar sem svoje otroštvo preživel v Logatcu. Kot otrok sem rad preživljal prosti čas v naravi in kuhinji, kjer sem hitro pridobil kakšen odvečni kilogram. 

Zaradi strasti do kuhe, sem se vpisal na slaščičarsko šolo, nato pa po zaključku zamenjal smer, ter se osredotočil na osebno trenerstvo in maserstvo. Leta 2010 sem se kot osebni trener odpravil na mojo prvo križarko (Carnival Freedom), kjer sem spodbujal goste k zdravi prehrani ter pravi obliki telovadbe. Žal pa sem po osmih mesecih bil prisiljen zaključiti pogodbo zaradi poškodbe na spodnjem delu hrbtenice. 

Ko sem se v domačem okolju postavil na noge v samo 14 dneh, sem znova popokal svoje stvari, ter se odpravil v Anglijo. Po treh letih življenja ter dela v Yellow Pages (Manchester branch) kot Customer services advisor, sem prav tako hitro kot sem prišel, tudi odšel. Pot me je vlekla nazaj na križarke, kjer sem ostal vse do leta 2016 ter obplul skoraj cel svet. 

S križarkami sem obplul praktično cel svet.

Moja pot pa je bila tam daleč od konca. Naslednjo leto sem preživel na Tajskem kjer sem si nabiral znanje, izkušnje ter licence kot “able sea man”. 2017 sem odrinil v Španijo, na Palmo de Mallorco, kjer sem do poznega 2019 delal ter plul na privatnih jahtah.

Do leta 2019 sem plul na privatnih jahtah.

Ob koncu 2019 sem se vrnil v Slovenijo, pripravljen, da obrnem nov list, zapišem novo poglavje o pivovarstvu, ter sledim svojim sanjam.

Uživanje piva v družbi dobrih ljudi.