fbpx

Kako izbrati darilo za prave ljubitelje piva?

Novo leto, rojstni dan, valentinovo, obletnica,.. Vsakič znova iščemo način, kako izbrati zanimivo, unikatno in uporabno darilo. Z nekaj idejami, bo dilema mnogo manjša, z izbranimi darili pa valentinovo vzdušje še bolj prijetno.

Ob darilih povezanih s pivom pogosto najprej pomislimo na moški del populacije, pogosto pa pozabljamo, da tudi nežnejši spol rad poizkusi ali zvari dobro pivo.

Serviranje in degustacija piva

Vsekakor najljubši in najpomembnejši del vsakega ljubitelja piva je “okušanje” piva. Za zanimive večere je dobra izbira Paket za degustacijo piva, ki vsebuje vse, kar potrebujemo, da lahko piva ocenjujemo in jih med seboj primerjamo. Za to ne potrebujemo nikakršnega predznanja, saj je celoten postopek okušanja skrbno predstavljen v navodilih paketa. Priložena so tudi vabila za degustacijo, ki jih izpolnjena izročimo povabljenim gostom.

Za vsakega ljubitelje craft piv je pri okušanju zelo pomembna izbira primernega kozarca za določen stil piva. Zanimiv izbor kozarcev je na voljo tukaj, kako pravilno servirati pivo pa si lahko pogledamo v članku “Serviranje piva”.

Cena: Paket za degustacijo piva: 32,00 €, kozarci: 7,00-15,00 €

Celoviti paket za varjenje domačega piva

Ljubitelj piva, ki še nikoli ni zvarili svojega lastnega piva, bo gotovo vesel paketa s katerim lahko ustvari svoje lastno pivo. Paket za varjenje piva HomeBrewtKit vsebuje vse, kar potrebujemo za varjenje svojega prvega piva, priložena pa so tudi skrbno načrtovana in enostavna navodila.

Na voljo stili: Pale ale, IPA in Porter.

Cena: 52,00

Podprimo njihov življenjski slog

Različni kosi oblačil in dodatkov priljubljene znamke piva, trgovine so prav tako lahko odlična izbira za unikatno darilo. Pravi pivoljub je namreč vedno vesel odpirača, majice, nalepke ali drugega izdelka, ki nosi “modre pivovarske misli”. Tovrstni izdelki lahko predstavljajo tudi lepo dopolnilo k darilu. Odlična ideja je tudi posebna majica za nežnejši spol.

Cena: 14,00-16,00

Podarimo doživetje

Slovenija je dežela hmelja in vsekakor tudi dežela piva. Temu primerno je na voljo kar nekaj doživetij kot so; pivska kopel, hmeljna pot, pivovarski muzeji, pivovarski ogledi, fontana piva, escape room,..

Seznam doživetji in ostale podatke najdete na CraftUnity.si zemljevidu. Nekatera doživetja zaradi trenutne situacije sicer niso na voljo, na kar moramo biti pozorni pred nakupom.

Cena: od 6,00 € dalje

Bon

Bon morda res ni najbolj izvirno in unikatno darilo, je pa uporabna rešitev za nekoga, za katerega imamo občutek, da ima že vse kar si želi ali pa ga ne poznamo dovolj dobro. Bon za trgovino LH Trade, je nekaj kar pride prav vsakemu pravemu pivoljubu in je na voljo tukaj.

Bon je možno vnovčiti za nakupe v spletnih trgovinah:

Na voljo bon v vrednosti 20 ali 50 € (pri nakupu je možno kombinirati več bonov)