fbpx

Darilo z osebno noto za najlepši začetek novega leta

“Pivokozmetika”

Super pri “pivokozmetiki” ni le to, da je narejena iz sestavin piva ali celo piva samega temveč, da je tudi odličnega vonja in z marsikaterimi pozitivnimi učinki na tel, kožo in lasišče. Odlično darilo za oba spola.

Cena: od 2,50 € dalje

Gurmansko v novo leto

Ljubezen gre skoži želodec. Večina pivoljubov prisega na dobro hrano (in pivo seveda). Preprosta izbira božičnega ali posebnega piva, nikakor ne mora biti slaba ideja. Odlična izbira so tudi čili omake, soli in čili čips. Za tiste, ki se radi sami lotijo izdelave hrane pa seti za izdelavo pijač, sira ali gojenje čilija.

Cena: 3,50-38,00 €

Podprimo njihovo pripadnost

Različni kosi oblačil in dodatkov priljubljene znamke piva, trgovine so prav tako lahko odlična izbira za unikatno darilo. Pravi pivoljub je namreč vedno vesel odpirača, majice, nalepke, kape, hoodie-ja ali drugega izdelka, ki nosi “modre pivovarske misli”. Tovrstni izdelki lahko predstavljajo tudi lepo dopolnilo k darilu. Odlična ideja je tudi posebna majica za nežnejši spol.

Cena: 3,50-28,00 €

Vložimo v znanje

Darila v obliki različnih tečajev in izobraževanj so že nekaj časa pravi hit. Poleg znanja je zanimiv tudi socialni moment, saj se družimo in povezujemo s podobno mislečimi. Obstaja kar nekaj preverjenih ponudnikov izobraževanj, na primer pivovarski tečaji CraftUnity.si.

Druga možnost je, da podarimo nekaj trajnešega kot je knjiga.

Cena: 15,00-80,00 €

Užitek v vsakem požirku

Vsekakor najljubši in najpomembnejši del vsakega ljubitelja piva je “okušanje” piva. Za zanimive večere je dobra izbira Paket za degustacijo piva, ki vsebuje vse, kar potrebujemo, da lahko piva ocenjujemo in jih med seboj primerjamo. Za to ne potrebujemo nikakršnega predznanja, saj je celoten postopek okušanja skrbno predstavljen v navodilih paketa. Priložena so tudi vabila za degustacijo, ki jih izpolnjena izročimo povabljenim gostom.

Za vsakega ljubitelje craft piv je pri okušanju zelo pomembna izbira primernega kozarca za določen stil piva. Zanimiv izbor kozarcev je na voljo tukaj, kako pravilno servirati pivo pa si lahko pogledamo v članku “Serviranje piva”.

Za vse, ki prisegajo na premium kvaliteto so odličen izbor tudi Stanley izdelki kot so prisrčnica, izoliran kozarec, vrč za pivo ali set kozarčkov za žganje.

Za popestritev večera pa morda še igra s kartami.

Cena: Paket za degustacijo piva: 32,00 €, kozarci: 7,00-15,00 €, Stanley: 25,00-50,00 €

Celoviti paket za varjenje domačega piva

Ljubitelj piva, ki še nikoli ni zvarili svojega lastnega piva, bo gotovo vesel paketa s katerim lahko ustvari svoje lastno pivo. Paket za varjenje piva HomeBrewtKit vsebuje vse, kar potrebujemo za varjenje svojega prvega piva, priložena pa so tudi skrbno načrtovana in enostavna navodila.

Na voljo stili: Pale ale, IPA in Porter.

Cena: 52,00 €

Darilni bon

Če ste dobili preveč idej in se ne morete odločiti s čem bi polepšali prihajajoče leto, vam še vedno ostane na voljo darilni bon. Bon morda res ni najbolj izvirno in unikatno darilo, je pa uporabna rešitev tudi za nekoga, za katerega imamo občutek, da ima že vse kar si želi ali pa ga ne poznamo dovolj dobro. Bon za trgovino CraftUnity, je nekaj kar pride prav vsakemu pravemu pivoljubu.

Bon je možno vnovčiti za nakupe v spletnih trgovinah: