fbpx

Prvič v novo leto s CraftUnity.si

Zakorakali smo v leto 2022 in s tem je tudi naš portal CraftUnity.si doživel svoje prvo novo leto. Ob tej priložnosti bi še enkrat voščili vse dobro vsem našim članom in bralcem naših vsebin ter se zahvalili za vaše spremljanje, všečkanje in deljenje vsebin.

Zahvala gre tudi vsem, ki ste na kakršenkoli način prispevali k nastanku in razvoju tega portala in vsebin. Ob tej priložnosti bi se še posebej zahvalili našima kolumnistoma Klemnu Skubicu (Kuhamo s Klemnom) in Nejcu Nekrepu (Od že(l)je do pivovarne).

  • Malo tekočega

    Malo tekočega

    Po dolgi suši v sodih in naših grlih, smo končno dočakali ponovno varjenje, ter krstili nove prostore. Kot že rečeno, do sedaj je bil ves naš trud usmerjen v nadgradnjo […]

    Preberi več

Portal CraftUnity.si je s svojim delovanjem pričel 24. 7. 2021. V tem času smo na portalu objavili že preko 45 prispevkov, dodali skoraj 15 novih receptur, facebook profil že pridno nabira všečke, konec leta pa smo začeli razvijati tudi instagram profil. Trudimo se ponujati kvalitetno vsebino in pridobivati na prepoznavnosti portala ter vas tako navduševati nad craft pivom in varjenjem piva.

V letu 2021 smo izpeljali tudi prvi ALL GRAIN tečaj varjenja piva, ki je naletel na odličen odziv. Uspešno smo se povezali z Društvom ljubiteljev domačega pivovarstva (DLDP), pri čemer bi izpostavili odlično sodelovanje z Juretom iz pivovarne Kralj in Domnom iz pivovarne LOO-BLAH-NAH. Simpatizerje portal pridobiva tudi s strani različnih pivovarn, zavodov, društev in ostalih institucij po Sloveniji. 

Konec leta smo prav tako uspešno izpeljali štiri nagradne igre, ki so naletele na odličen odziv. Glavni sponzor nagradnih iger je bila trgovina za prave pivovarje LH Trade, zelo lepe nagrade pa je prispevala tudi pivovarna Maister.

V prihajajočem letu želimo nadaljevati z ustvarjanjem kvalitetne vsebine, pri čemer nam bo na pomoč priskočilo še nekaj z znanjem odlično podkovanih strokovnjakov. Nadaljujemo tudi s povezovanjem s posamezniki in organizacijami tako pri nas kot tudi v tujini, ki so kakorkoli povezane s pivovarstvom.

Obeta se nam nekaj tečajev, za katere je bilo izkazanega zelo veliko zanimanja. V praksi bo zaživela tudi rubrika “Na obisku”. Želimo si, da bi bil v letošnjem letu bolj poln tudi razpored samih dogodkov.


Če vas zanima soustvarjanje portala CraftUnity.si ali imate kakršnekoli ideje za vsebine in izboljšave vas vabimo, da nam pišete na hello@craftunity.si .